ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με παραγγελία άνω των €50.00 (προ Φ.Π.Α.)
0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι.

Νέο
Semilac Λάμπα UV LED Diamond Collection 48/24W
Πιέστε παρατεταμένα για μεγέθυνση
Semilac Λάμπα UV LED Diamond Collection 48/24W
64,90 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Η Λάμπα UV LED Diamond Collection της Semilac είναι μια επαγγελματική λάμπα πολυμερισμού σε σχήμα διαμαντιού που είναι συμβατή με όλα τα ακρυλικά και gel βερνίκια. Η λάμπα διαθέτει ευδιάκριτη ψηφιακή οθόνη ενδείξεων για ευκολία στη χρήση, καθώς και αισθητήρα κίνησης που ενεργοποιείται αυτόματα με το που εισάγετε το χέρι στη συσκευή. Η συσκευή υποστηρίζει 4 λειτουργίες πολυμερισμού: 10, 30, 60 και 90 δευτερολέπτων, αντιστοιχισμένες σε 4 κουμπιά. Στη λειτουργία των 10 δευτερολέπτων υπάρχει δυνατότητα επιλογής χρήσης στα 48W ή στα 24W. Στη λειτουργία των 90 δευτερολέπτων, η θερμότητα αυξάνεται σταδιακά (Low Heat Mode) για ομοιόμορφο πολυμερισμό, χωρίς ατέλειες. Η τεχνολογία Dual Led της συσκευής συνδυάζει διπλό μήκος κύματος, στα 365nm και 405nm, για μέγιστη συμβατότητα με τα βερνίκια νυχιών και εγγυημένο αποτέλεσμα. Η συσκευή είναι αθόρυβη και εύκολη στη χρήση της.

Χαρακτηριστικά:

 • Ψηφιακή οθόνη ενδείξεων
 • Συνδυασμός UV και LED φωτισμού
 • Αυτόματος αισθητήρας κίνησης (με την εισαγωγή του χεριού)
 • 4 λειτουργίες πολυμερισμού: 10, 30, 60 ,90 δευτερόλεπτα
 • Λειτουργία Χαμηλής Θερμότητας (Low Heat Mode) στα 90 δευτερόλεπτα με σταδιακή αύξηση της θερμότητας
 • Τεχνολογία Dual Led με διπλό μήκος κύματος: 365nm και 405nm
 • 36 λάμπες LED με διάρκεια ζωής έως 50.000 ώρες. Δεν χρειάζονται αντικατάσταση.
 • Ισχύς: 48W και 24W (βάσει λειτουργίας)
 • Αποσπώμενη βάση για ευκολότερη χρήση στο πεντικιούρ
 • Αθόρυβη λειτουργία

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Λάμπα UV LED
 • Τροφοδοσία ρεύματος
 • Οδηγίες Χρήσης

SKU:
SML-ULL-2751436266
Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Οι ακολουθούμενοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

(α) Με αντικαταβολή κατά τον χρόνο παραλαβής του προϊόντος με την παράδοση του προϊόντος από τον μεταφορέα courier στη διεύθυνση του πελάτη. Το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά είναι αυτό που ορίζεται κάθε φορά από την ισχύουσα νομοθεσία.

(β) Με μετρητά ή με χρήση χρεωστικής κάρτας κατά την παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα της Εταιρείας.

(γ) Με τραπεζική κατάθεση σε υποδεικνυόμενο λογαριασμό της Εταιρείας, ο οποίος γνωστοποιείται στον πελάτη κατά την διαδικασία πραγματοποίησης της παραγγελίας και ειδικότερα κατά την επιλογή του επιθυμητού τρόπου πληρωμής.

Αποστολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier): Η παράδοση του παραγγελθέντος προϊόντος γίνεται στη δηλούμενη από το χρήστη διεύθυνση αποστολής μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier). Η παράδοση γίνεται είτε στον ίδιο τον παραλήπτη είτε σε υποδειχθέν από τον παραλήπτη τρίτο πρόσωπο. Η Εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών: ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα Πόρτα). Τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση επιλογής από τον πελάτη του τρόπου παραλαβής του παραγγελθέντος προϊόντος με αποστολή μέσω courier βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, ο οποίος ενημερώνεται για το σχετικό κόστος αποστολής κατά το στάδιο επιλογής του τρόπου παραλαβής του προϊόντος προ της οριστικής υποβολής της παραγγελίας. Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής όταν το συνολικό κόστος της παραγγελίας του υπερβαίνει το ποσό των 50€ προ Φ.Π.Α.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ εντός Αττικής και 10€ για την υπόλοιπη Ελλάδα

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την δυνατόν αμεσότερη παραλαβή των παραγγελθέντων προϊόντων από τους πελάτες. Σε κάθε περίπτωση η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιείται το αργότερο εντός διαστήματος τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της παραγγελίας από τον πελάτη, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής μέσω της αποστολής με courier από την στιγμή υποβολής της παραγγελίας (υπό την προϋπόθεση ότι αυτή θα επιβεβαιωθεί από την Εταιρεία) είναι ο εξής:

 1. Για αποστολή προϊόντων εντός Αττικής: 3 ημέρες
 2. Για αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδας: 4 ημέρες
 3. Για αποστολή προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 7 ημέρες

εγγραφείτε στο newsletter

7