ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με παραγγελία άνω των €50.00 (προ Φ.Π.Α.)
0,00 €

Κανένα προϊόν στο καλάθι.

Νέο
Semilac Ηλεκτρικός Τροχός Νυχιών με Συλλέκτη Σκόνης 48w
Πιέστε παρατεταμένα για μεγέθυνση
Semilac Ηλεκτρικός Τροχός Νυχιών με Συλλέκτη Σκόνης 48w
169,90 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Ο Ηλεκτρικός Τροχός Νυχιών της Semilac αποτελεί απαραίτητο κομμάτι του επαγγελματικού εξοπλισμού σας για τέλειο μανικιούρ κάθε φορά. Η συσκευή μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά το προηγούμενο μανικιούρ από τα νύχια, αλλά και να τα προετοιμάσει κατάλληλα την πλάκα του νυχιού για το επόμενο. Εξασφαλίζει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία χάρη στο ενσωματωμένο μοτέρ που διαθέτει, το οποίο περιστρέφεται έως και 35.000 στροφές ανά λεπτό. Παρέχει πολλαπλές ρυθμίσεις για ευκολία και απόδοση κατά τη χρήση. 

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο συλλέκτη σκόνης (απορροφητήρα) χωρίς σακούλα, χάρη στον οποίο κερδίζετε χώρο στον πάγκο σας κατά την εργασία, ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε την υγεία σας. Ο ενσωματωμένος συλλέκτης διαθέτει ειδικό φίλτρο που απορροφά και εγκλωβίζει την σκόνη που δημιουργείται κατά το μανικιούρ, μειώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την εισπνοή των μικροσωματιδίων που περιέχονται σε αυτή.  

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις: 250,3x250,3x60mm
 • Ταχύτητα περιστροφής: 0 -30.000 RPM
 • Μέγιστη ισχύς: 48W
 • Μέγιστη απορρόφηση: 216m3/h
 • Τάση εισόδου: 110-240V 50/60Hz
 • Τάση εξόδου: 24VDC /2A

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Ηλεκτρικός τροχός
 • Βάση τροχού
 • Συλλέκτης σκόνης (απορροφητήρας)
 • Τροφοδοσία ρεύματος

*Δεν περιλαμβάνονται τα φρεζάκια. Πωλούνται ξεχωριστά.

SKU:
SML-END-2751438673
Μοιράσου το:

Τύπος Προϊόντος Τροχός Νυχιών

Οι ακολουθούμενοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

(α) Με αντικαταβολή κατά τον χρόνο παραλαβής του προϊόντος με την παράδοση του προϊόντος από τον μεταφορέα courier στη διεύθυνση του πελάτη. Το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά είναι αυτό που ορίζεται κάθε φορά από την ισχύουσα νομοθεσία.

(β) Με μετρητά ή με χρήση χρεωστικής κάρτας κατά την παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα της Εταιρείας.

(γ) Με τραπεζική κατάθεση σε υποδεικνυόμενο λογαριασμό της Εταιρείας, ο οποίος γνωστοποιείται στον πελάτη κατά την διαδικασία πραγματοποίησης της παραγγελίας και ειδικότερα κατά την επιλογή του επιθυμητού τρόπου πληρωμής.

Αποστολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier): Η παράδοση του παραγγελθέντος προϊόντος γίνεται στη δηλούμενη από το χρήστη διεύθυνση αποστολής μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier). Η παράδοση γίνεται είτε στον ίδιο τον παραλήπτη είτε σε υποδειχθέν από τον παραλήπτη τρίτο πρόσωπο. Η Εταιρεία συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών: ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα Πόρτα). Τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση επιλογής από τον πελάτη του τρόπου παραλαβής του παραγγελθέντος προϊόντος με αποστολή μέσω courier βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, ο οποίος ενημερώνεται για το σχετικό κόστος αποστολής κατά το στάδιο επιλογής του τρόπου παραλαβής του προϊόντος προ της οριστικής υποβολής της παραγγελίας. Ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής όταν το συνολικό κόστος της παραγγελίας του υπερβαίνει το ποσό των 50€ προ Φ.Π.Α.

Για παραγγελίες κάτω των 50€ η χρέωση των μεταφορικών είναι 5€ εντός Αττικής και 10€ για την υπόλοιπη Ελλάδα

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την δυνατόν αμεσότερη παραλαβή των παραγγελθέντων προϊόντων από τους πελάτες. Σε κάθε περίπτωση η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιείται το αργότερο εντός διαστήματος τριάντα (30) ημερών από την υποβολή της παραγγελίας από τον πελάτη, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής μέσω της αποστολής με courier από την στιγμή υποβολής της παραγγελίας (υπό την προϋπόθεση ότι αυτή θα επιβεβαιωθεί από την Εταιρεία) είναι ο εξής:

 1. Για αποστολή προϊόντων εντός Αττικής: 3 ημέρες
 2. Για αποστολή προϊόντων εντός Ελλάδας: 4 ημέρες
 3. Για αποστολή προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 7 ημέρες

εγγραφείτε στο newsletter

7